"God With Us"

Velkommen til musikalen «God With Us» i Q42.
Opplev fantastisk musikk og sang, og spennende historier på nært hold. «God With Us» hadde premiere i USA i april, og 25. – 28. juni kommer de til Norge og Q42 i Kristiansand!

Dette er en musikal for alle – små og store. Musikalen er på engelsk, og blir tekstet til norsk. Alle vil forstå handlingen, selv om man ikke kan engelsk eller lese norsk tekst.
Ta med deg venner, familie og kollegaer på en kveld helt utenom det vanlige.

PRISER

Voksenbillett
Prisklasse A = Kr. 475,- eks. billettavgift*
Prisklasse B = Kr. 375,- eks. billettavgift*
Prisklasse C = Kr. 275,- eks. billettavgift*

*Tilkommer kr. 25,- i billettavgift

Barnebillett (barn under 16 år)
Prisklasse A = Kr. 275,- eks. billettavgift*
Prisklasse B = Kr. 225,- eks. billettavgift*
Prisklasse C = Kr. 175,- eks. billettavgift*

*Tilkommer kr. 25,- i billettavgift

KJØP DINE BILLETTER

FORESTILLINGER:

Forestilling 1:
Dato: Søndag 25. juni
Tid: Kl. 19.00

 

Forestilling 2:
Dato: Mandag 26. juni
Tid: Kl. 19.00

 

Forestilling 3:
Dato: Tirsdag 27. juni
Tid: Kl. 19.00


Forestilling 4:
Dato: Onsdag 28. juni
Tid: Kl. 19.00

NB! KUN LEDIGE PLASSER IGJEN PÅ GALLERI. Merk at disse plassene var i utgangspunktet stengt, men pga. utsolgt sal har vi nå valgt å åpne opp galleriene for salg. Vi gjør oppmerksom på at på at det er rimeligste prisgruppe og man vil ha begrenset syn til alt som skjer på scenen. Vi anbefaler deg likevel å få med deg denne storslåtte musikalen med skuespillere fra USA og lokale dyktige sangere og dansere!

KJØP BILLETT (TRYKK HER) ONSDAG 28. JUNI KL. 19

Spørsmål?
Ta kontakt med resepsjonen i Q42.
Tlf: 380 44 000 Mail: resepsjon@q42.no (mandag – fredag kl. 09 – 15)

Behind The Scenes

«God With Us» – Behind The Scenes. 
Bli med inn bak kamera under innspillingen av «God With Us», og hør historier fra mennesker som er med i musikalen!

God With Us - Historien

Musikalen God With Us forteller historien om apostelen Peter i det han kommer til Roma på sine gamle dager. Her møter han et myldrende liv og spenninger mellom de troende og det ugudelige livet i storbyen. Keiser Nero forfølger de kristne og de troende søker tilflukt i katakombene under byen. For å styrke sine venner i forfølgelsen og holde motet oppe i prøvelsene, forteller Peter bare om Guds trofasthet gjennom alle tider og fra hans eget liv med Jesus. Midt i dette blir Peter og hans trosfeller arrestert, dømt til døden og ført til løvene i den romerske arenaen.

Musikalen God With Us er skrivet av Elizabeth og Robert Muren. De kommer til Kristiansand fra USA, og har med en gruppe på 30 skuespillerer, sangere og dansere fra Charis Bible College i Woodland Park, Colorado. I Q42 fylles scenen i tillegg av lokale deltagere, og mer enn 60 aktører i alle aldre deltar som sangere og dansere.

God With Us er en unik musikalproduksjon som kombinerer drama på scene med innspilt film som fyller hele bakgrunnen. Det gir publikum en flerdimensjonal opplevelse og stor variasjon fra scene til scene der de samme skuespillerene fremtrer både på scene og skjerm. Med sangere og dansere i flotte kostymer, storslått musikk og en spennende historie, blir dette en helaften for hele familien.

Se enda mer

 

 

 

 

Meny

Sammen finner vi gode løsninger!