Velkommen til Kristiansand Kongressenter i Q42

Sørlandets store alkoholfrie konsert- og konferansesenter!
Velkommen til Kristiansand Kongressenter i Q42. Hovedinngangen finner du på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata. Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i stor eller liten skala, konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. «Ta tre du kjører likevel», sier vi – hele Q42 er et alkoholfritt senter. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet og vi tilbyr medieproduksjoner, live-streaming og full deltagerhåndtering. Hovedsalen tar hele 1315 sittende og bisalen 175 sittende. Foajeen er stor og tilpasset mingling, servering og utstillinger.

Skal du arrangere?
Ta kontakt med oss:
380 44 000
post@q42.no

Resepsjonen i Q42 er bemannet mandag-fredag kl. 09-15

«USUS har arrangert den årlige nasjonale konferansen Norwegian Digital Travel Conference på Q42 siden 2017. Vi har bare godord å si om samarbeidet. Her er det et team som er fleksibelt og serviceinnstilt og som står på for at arrangementet skal bli vellykket. Spesielt vil vi fremheve det tekniske teamet. De har stålkontroll på alt som skal skje på scenen og viser i tillegg både stor kreativitet og entusiasme for det lille ekstra og en behagelig ro under avviklingen av selve arrangementet.»
Bodil Sandøy Tveitan, Digital rådgiver USUS / organisator Norwegian Digital Travel Conference

«Tusen takk for flotte dager hos dere med 450 dansere fra Spinn Dansestudio! Vi er utrolig fornøyd med måten dere har tatt imot oss på. Deres positivitet og løsningsorienterte innstilling blir lagt merke til. Takk for oss, vi kommer gjerne tilbake igjen!» 
Marthe Westgaard, leder Spinn Dansestudio

Se våre lokaler

Konferanse i stor eller liten skala? Konsert i øverste klasse? Møte? Kurs? Seminar? Undervisning? Messe? Hva med selskap?

Festmat i hverdagen!


Kristiansand Kongressenter tilbyr festmat i hverdagen, med alt fra enkle forfriskninger til store selskapsmenyer. Ta kontakt med oss for å få en tilpasset meny til din konferanse, konsert, møte, seminar, kurs, utstilling, messe, selskap eller bankett.

Les mer

Mat og drikke i Q42

Vi tilrettelegger mat og drikke akkurat slik du måtte ønske til ditt arrangement, enten det er smørbrød til styremøtet, tapas til konfirmasjonen, lunch til konferansen eller middag til flere hundre gjester. Ta kontakt med oss i dag og les litt om våre matkonsept her:

Hotel Q42


Sjekk inn på Hotel Q42. Vi tilbyr 11 store lekre hotellrom og flere av rommene har balkong. Her kan du tilbringe natten, trekke deg unna for ro og planlegging eller oppbevare utstyr og bagasje.

Les mer

Mer informasjon om Q42

Det finnes ingen dumme spørsmål...


Hva skjer i Q42? Hva slags arrangementer kan bookes i Kristiansand Kongressenter? Hva koster det? Hvilke parkeringsmuligheter finnes i nærheten?

Det er mange spørsmål og vi vil hjelpe så godt vi kan!

Les mer

Meny

Q42

-et godt sted å være!

Ta kontakt for gode løsninger!