Restaurant Q42 - for hele byen!

Viktig informasjon

14.02.2017 hadde Q42 en vannlekkasje i bygget. Vannlekkasjen oppstod i Trivselsenteret i andre etasje og det er i hovedsak Trivselsenteret og Restaurant Q42 som har fått skader og inntil videre holder stengt. Restaurant Q42 leverer fremdeles mat og drikke på bestilling. Hjertelig velkommen til Q42! 

Mer informasjon kommer. 

_______________________________________________________________

Q42 tilbyr festmat i hverdagen med fantastiske matopplevelser for deg og dine. Restauranten har nærmere 300 sitteplasser, men vil være intim og hyggelig uansett antall gjester. Ta med barna, de har sitt eget lekerom vegg i vegg med restauranten .

Restauranten tilrettelegger også mat og drikke for ditt arrangement, uansett om det er konferanse, konsert, møte, seminar, kurs, utstilling, messe, selskap eller bankett. Her serveres alt fra enkle forfriskninger og små retter til store selskapsmenyer. Det er med stolthet vi presenterer Bankkjelleren Catering som Q42’s egen mat- og drikkeleverandør.

«Ta tre, du kjører likevel!» -restauranten i Q42 er alkoholfri og tilbyr spennende varianter juice, most, smoothie og mineralvann. Restauranten foreslår gjerne rett drikke til din valgte meny, slik at du får en spennende smaksopplevelse.

Restauranten ligger i første etasje i Q42 – velkommen inn!
Restaurant Q42 – for hele byen!

MENY

.

Flere matkonsept i Q42

Se mer av Q42

Lyst å dra på konsert? Trenger du lokaler? Hva med overnatting?

 

 

Kom innom eller bestill bord i Restaurant Q42!