Garness + Jonas Alaska

Velkommen til julekonsert med tvillingsøstrene Garness og Jonas Alaska i Q42! Vi garanterer både julestemning og gåsehud!

Dato: 10. desember 2019
Tid: kl. 19.00
Sted: Hovedsal, Q42

Pris: kr. 399,- (eks. kr. 25,- i billettavgift)

KJØP BILLETT

Velkommen

Tvillingduoen Garness legger i desember ut på sin 10. juleturné sammen med sitt eminente band. Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut for 10 år siden, og har siden blitt en juleklassiker for mange. En julekonsert med Garness og deres dyktige medmusikanter kjennetegnes av leken musikalitet, inderlig formidling og spennende nytolkninger av de velkjente julesangene som får julestemningen til å bre seg i kropp og sjel.

10. desember tar de i tillegg med seg selveste Jonas Alaska!

Da tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad opptrådte på NRK1s Beat for Beat i vår, ble programleder Atle Pettersen bokstavelig talt slått i bakken av deres vare tolkning av Paul McCartneys «Blackbird». Duoen samlet også fulle hus i Sør-Norge i ukene før påske med sin nyskrevne påskekonsert. Helt siden Garness holdt julekonsert på NRK1 på lillejulaften for noen år siden, har de fått et stadig voksende publikum. Jentene synes det er svært hyggelig at konserten er blitt en tradisjon for mange, og er opptatt av at de alltid skal ha noe nytt å presentere, i tillegg til det publikum forventer å høre.

Jonas Alaska vant Spellemannsprisen for sitt debutalbum i 2013, har gitt ut til sammen 4 album og turnert i en årrekke i inn- og utland. For tiden er han aktuell med trioen Hollywood, som består av ham selv, samboeren Billie Van (Merete Pascual) og kompisen Mikhael Paskalev. Jonas Alaska er kjent for sine sterke, personlige tekster kombinert med skamløst catchy melodier i sjangeren folk/country/indie-pop.