Sound of Happiness

Hjertelig velkommen til JUBILEUMSFORESTILLING med Sound of Happiness i Q42!

Dato: 3. november
Tid: Kl. 18.00
Sted: Hovedsal, Q42

Pris: Kr. 150,-
(eks. kr. 25,- i billettavgift)

KJØP BILLETT

Feirer 30 år!

Sound of Happiness har siden oppstarten i 1988, vært en fantastisk ambassadør for mestring, glede og engasjement lokalt i Kristiansand, regionalt og nasjonalt. Det hele startet med 5 medlemmer, og i 2018 er det nærmere 80 elever som ukentlig mottar tilrettelagt undervisning i sang og instrument Høsten 2017 startet vi opp dramatilbud i samarbeid med Knuden – Kristiansand kulturskole, og høsten 2018 utvides dette med et nytt dans og drama tilbud for barn.

Sound of Happiness har også gjennom sin historie vært en viktig bidragsyter til at utviklingshemmede har fått en sterkere stemme i Kristiansand, og har gjennom sitt virke bidratt til et mer åpent og varmere samfunn. Dette er verdier og erfaringer som vil forme organisasjonen inn i fremtiden, slik at enda flere får mulighet til å delta på et tilrettelagt fritidstilbud.

Forestillingen i Q42 vil være en glimrende anledning til å bli kjent med Sound of Happiness sine elever og aktivitetstilbud, og en unik mulighet til å oppleve glede og mestring gjennom musikk, dans og drama. Tema for forestillingen er vennskap og kjærlighet. Her får du som publikum være med på en musikalsk reise inn i hverdagen til elever, instruktører, ansatte og frivillige i Sound of Happiness.

Velkommen!

LES MER HER!