Kjære foreldre og foresatte

Hvor er din ungdom i kveld?
Er dere våkne for å ta i mot dem?
Er dagens ungdomskultur på feil kurs?

Hva er dagens holdninger blant ungdom og unge voksne til rusmidler

Innehar DU nok kunnskap omkring rusmidler til å kunne se de tidlige faresignalene på bruk av narkotika?

Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) avdeling Agder inviterer til folkemøte i Kristiansand i Hovedsalen på Q42 onsdag 20.november fra kl. 18:30 – 21:00.

Målgruppen for folkemøtet er alle som har befatning med barn og unge voksne. Mammaer, pappaer, besteforeldre, tanter og onkler –  og ungdom er selvfølgelig hjertelig velkommen. Arrangementet er gratis, og det er begrenset med plasser.

Program:
– Velkommen v/ Torbjørn Trommestad (NNPF) og ordfører Harald Furre (H)
– Situasjonen i ungdomsmiljøet i Midtre Agder slik politiet ser den v/politiinspektør og driftsenhetsleder Ole Hortemo.
– «Bry Deg»-foredrag v/Torbjørn Trommestad (NNPF)
– «Tør du?»-foredrag v/Mona og Arne Bratland.


BRY DEG
– Si nei til narkotika
Faktainformasjon om den generelle narkotikasituasjonen, med stort fokus på voksne og foreldres mulighet for deltakelse i forebygging – og ikke minst nettverksbygging blant foreldre.

TØR DU?
Et rørende foredrag av Mona og Arne Bratland som mistet sin sønn i en overdose MDMA i 2017. De har en unik og meget sterk historie å fortelle, samt at de har tilegnet seg kunnskap om forskjellige illegale stoffer som de formidler på en treffende måte uten å bruke ”pekefinger”.

Vi i Norsk narkotikapolitiforening er sterkt bekymret over den negative utviklingen i rustrendene blant barn, ungdom og unge voksne. Vi uttrykker også bekymring over det som foregår i en del av ungdomsmiljøet og vil derfor at vi sammen skal legge grunnlaget for å skape trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Bli med på Folkemøte i Kristiansand, og bruk muligheten til å få kunnskap om et aktuelt tema.

Påmelding:
Arrangementet er GRATIS, og vi håper så mange som mulig har anledning til å komme. Grunnet begrenset antall plasser praktiseres «Førstemann til mølla».

Velg antall billetter du ønsker (maks 4. pr. person) før du registrere navn, nummer og mail. Billetter vil bli tilsendt på registrert mail når arrangementet nærmer seg.

Velkommen!

KJØP BILLETT