Hotel Q42

Sov godt på Hotel Q42

Kjære deg som er på jakt etter et hyggelig hotellopphold i Kristiansand,
-enten du er arrangør eller gjest, på firmatur eller vennetur, eller du skal til Sørlandet med familien; du er hjertelig velkommen til Hotel Q42!

Hotel Q42 tilbyr 11 flotte store rom i 2. og 3. etasje i Q42 – midt i Kvadraturen. Hos oss sover du godt. Alle hotellrommene er fra 30 til 40 m2. Åtte av suitene er familierom, med dobbeltseng eller sovesofa som fast møbel. Flere av rommene har balkong med deilig kveldssol og utgang til takterrassen.

Hotellet ligger midt i Kristiansand, på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata, kun et steinkast unna Bystranda og 10 minutters gange fra Markensgaten. Posebyen med sine små idylliske hvitmalte sørlandshus finner du like rundt hjørnet og fine turområder omgir byen. Kristiansand har mye å by på; blant annet kunstmuseer, kino og kulturarenaer, flere større hotell, et stort utvalg av kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner, lokale nisjebutikker og større shoppingsentre. Fiskebrygga med fiskemarkedet er spennende for små og store, og her finner du også flere spisesteder, samt et yrende båtliv om sommeren. Kristiansand Dyrepark og Nordens største kjøpesenter Sørlandssenteret er kun 15 minutter unna med bil.

Flybuss og lokalbuss har stopp like utenfor hovedinngangen til Q42. Vi har ikke døgnåpen resepsjon, men du kan likevel sjekke inn hos oss hele døgnet! Utenom våre åpningstider er hotellets inngang i Tollbodgaten.

Ta kontakt for pris, kapasitet og booking. Vi tilrettelegger ditt opphold hos oss!

Hotel Q42 er på på Tripadvisor -> Les gjerne hva våre gjester sier!

Trip 1

Nytt frokostkonsept

Vår nye enkle hotellfrokost i Kaffebaren i Q42
består av påsmurte rundstykker, kokt egg, yoghurt, croissant, vafler, frukt, melk, juice, kaffe og te. Vi har også et glutenfritt alternativ. I tillegg vil vår kaffebarvert/-vertinne lage din favorittkaffe (latte, capuccino, etc.) eller en spennende te-variant med ingefær, kanel, etc. (en drikke pr. person). Vi håper du vil trives i hyggelige omgivelser i Kaffebaren i Q42, enten inne foran peisen eller ute i sola når det er varmere vær. Lekerommet som ligger i tilknytning til restauranten kan selvfølgelig brukes av de minste barna. Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på hvordan du opplever vårt nye frokostkonsept.

 

 

Våre hotellrom

En god dag starter med en god natts søvn! Alle våre rom er utstyrt med dobbeltseng av høy kvalitet. Du vil også finne både arbeidsplass og eget avslappingsområde på rommet – hvilket gjør våre rom passende for en hver reise! TV og wifi får du også, samt et romslig og delikat bad. Er det ikke fint hos oss?

Meny

Hvor ligger Q42? Hva tilbyr Q42 av mat og drikke? Skal du arrangere selskap, møte, seminar, konsert eller konferanse og trenger lokaler?

Hva skjer i Kristiansand og i Q42?

Lurer du på hva som skjer i Kristiansand? Les mer om aktiviteter i Sørlandsbyen og arrangement hos oss her:

Ta kontakt for overnatting!