Marvika

Ditt arrangement i Marvika?

Marvika er et område med unike omgivelser. Her har vi store lokaler og tilbyr 500 sitteplasser i hovedsal, 135 sitteplasser i bisal, 180 sitteplasser i kaféen og flere ulike møterom.

Marvika har store parkeringsmuligheter rett utenfor. Vi tilrettelegger ditt arrangement med herlig mat. Sammen med deg finner vi gode løsninger og sørger for at våre leverandører leverer den maten du ønsker til ditt arrangement.

I tillegg tilbyr vi ulike typer tilleggstjenester, fra deltagerhåndtering til gjennomføring. Vi har gode avtaler med overnattingsstedene i Kristiansand og formidler gjerne dette videre.

Ta kontakt med oss for pris, kapasitet og booking. Sammen finner vi gode løsninger.

Lokalene i Marvika

HOVEDSAL
Visste du at hovedsalen i Marvika opprinnelig ble bygget som øvingslokale til Kristiansand Symfoniorkester mens de ventet på Kilden? Denne salen kan du leie til ditt arrangement og den er meget god lydteknisk. Salen har en stor fast scene på 10×5 meter, med løse sceneplattinger. Salen har en stor lyd- og lysrigg. Det er projektor og storskjerm, samt 5 tv-skjermer. Lokalet har universell utforming og teleslynge under galleri. Medieavdelingen i Marvika tilbyr TV-produksjon, lydopptak, live-streaming, VOD, mm. og har sitt eget tv-kontrollrom i bygget. For publikum er det 350 sitteplasser på gulv og 150 sitteplasser på galleri. Lokalet kan også gjøres om til bankettsal. Vi tilrettelegger ditt arrangement, enten du skal arrangere kurs, konferanse, selskap eller konsert. Benytt deg gjerne av vårt påmeldingssystem, et av markedets mest tilpasningsdyktige. Trenger du flere rom? Vår bisal, møterom og kafé er også til leie.

Antall sittende: 500
Antall stående: 750

BISAL
I bygget bak hovedbygningen i Marvika har vi en flott bisal til utleie for ditt arrangement. Salen har en stor fast scene, lerret og projektor. Enkelt lyd- og lysanlegg. Lokalet passer godt for møter, seminar, kurs og intime konserter. Ta kontakt med oss for å ta en titt på lokalet.

Antall sittende: 135

MØTEROM
Skal du ha møte, seminar eller kurs? I Marvika har vi flere møterom til utleie. Møterommene ligger i hovedbygningen og tar opp til 20 personer. To av møterommene har lerret og projektor. Bespisning til ditt arrangement? Våre leverandører bistår gjerne. I kantinen kan vi dekke til 50 personer. Ta en uforpliktende prat med oss.

KAFÉLOKALE
I hovedbygningen i Marvika har vi et hyggelig kafélokale, hvor det kan dekkes til mindre grupper og opp til 180 gjester. Kafeen er fin å bruke i forbindelse med ditt arrangement i bygget. Her er lekerom for barn og ulike sittegrupper. Kafeen har et enkelt kjøkken med disk, som du kan benytte deg av for kaffekoking og eventuelt salg av enkle kafévarer. Vi anbefaler varmt våre leverandører på mat og drikke, som tilbyr deg gode matopplevelser. Vi tilrettelegger ditt arrangement.

UTEOMRÅDE
Marvika er et område med unike omgivelser. Store gressplener og sjøen rett inn er utsikten fra hovedbygningen. Redningsselskapet holder til her, så båtene skaper liv i bukta. Parkering skjer på anviste plasser, dette er gratis og det er alltid en ledig plass til deg. Fem minutter unna finner du dagligvarebutikker i alle varianter.

 

Her finner du viktig informasjon

Q42 Catering

Festmaten på døra med eller uten servitører!

Du kan selv velge om du kun ønsker maten levert, eller om du også ønsker at Q42 Catering skal stille med kokker, servitører, stoler og bord, ferdig dekket bord ellers alt du måtte ønske. Bestillingen må minimum være til 15 personer.

Les mer

Kristiansand Kongressenter i Q42

Ta kontakt for gode løsninger!