Skal du arrangere konferanse, konsert, møte, kurs, selskap eller utstilling i Kristiansand?

Kristiansand Kongressenter i Q42 har lokalene og maten!

 

Velkommen til Kristiansand Kongressenter i Q42, på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata i Kristiansand sentrum. Vi tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i stor eller liten skala, konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. «Ta tre du kjører likevel», sier vi – hele Q42 er et alkoholfritt senter. Maten kaller vi for «festmat i hverdagen» og det er akkurat slik det oppleves. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet og vi tilbyr medieproduksjoner, live-streaming og full deltagerhåndtering. Hovedsalen tar hele 1315 sittende og bisalen 175 sittende. Foajeen er stor og tilpasset mingling, servering og utstillinger. Flere møterom har vi også, både for små og store samlinger, som er populære for både konfirmasjoner og styremøter. Vi har også hotellrom på huset, som gjør det enkelt for deg som arrangerer og tar inn artister, konferansierer, foredragsholdere, etc.

Ta kontakt med oss for gode løsninger!

Se våre lokaler

Konferanse i stor eller liten skala? Konsert i øverste klasse? Møte? Kurs? Seminar? Undervisning? Messe? Hva med selskap?

Dette sier noen av våre kunder


«USUS har arrangert den årlige nasjonale konferansen Norwegian Digital Travel Conference på Q42 siden 2017. Vi har bare godord å si om samarbeidet. Her er det et team som er fleksibelt og serviceinnstilt og som står på for at arrangementet skal bli vellykket. Spesielt vil vi fremheve det tekniske teamet. De har stålkontroll på alt som skal skje på scenen og viser i tillegg både stor kreativitet og entusiasme for det lille ekstra og en behagelig ro under avviklingen av selve arrangementet.»
Bodil Sandøy Tveitan, Digital rådgiver USUS / organisator Norwegian Digital Travel Conference


«Tusen takk for flotte dager hos dere med 450 dansere fra Spinn Dansestudio! Vi er utrolig fornøyd med måten dere har tatt imot oss på. Deres positivitet og løsningsorienterte innstilling blir lagt merke til. Takk for oss, vi kommer gjerne tilbake igjen!» 
Marthe Westgaard, leder Spinn Dansestudio


«Vi hadde en flott opplevelse i Q42 under vårt skoleball. Vi fikk god service og knallbra tilrettelegging! Det anbefales virkelig å arrangere her! Q42 er stedet.»
Nicolai Østeby, 10. klassing Lindebøskauen Skole

Minglemat til konferansen?

Prøv våre populære tapassnitter på ditt arrangement!

Mat & drikke i Q42

Mer informasjon om Q42

Hotel Q42

Sjekk inn på Hotel Q42. Vi tilbyr 11 store lekre hotellrom og flere av rommene har balkong og utgang til takterrassen. Hos oss sover du godt.

Les mer

Meny

Det finnes ingen dumme spørsmål...

 

Hva skjer i Q42? Hva slags arrangementer kan bookes i Kristiansand Kongressenter? Hva koster det? Hvilke parkeringsmuligheter finnes i nærheten?

Det er mange spørsmål og vi vil hjelpe så godt vi kan!

Les mer

Ta kontakt for gode løsninger!