Skal du arrangere konferanse, konsert, møte, kurs, selskap eller utstilling i Kristiansand?

Kristiansand Kongressenter skreddersyr ditt arrangement!
Velkommen til Kristiansand Kongressenter i Q42, på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata i Kristiansand sentrum. Vi tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i stor eller liten skala, konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. «Ta tre du kjører likevel», sier vi – hele Q42 er et alkoholfritt senter. Maten kaller vi for «festmat i hverdagen» og det er akkurat slik det oppleves. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet og vi tilbyr medieproduksjoner, live-streaming og full deltagerhåndtering. Hovedsalen tar hele 1315 sittende og bisalen 175 sittende. Foajeen er stor og tilpasset mingling, servering og utstillinger. Flere møterom har vi også, både for små og store samlinger, som er populære for både konfirmasjoner og styremøter. Vi har også hotellrom på huset, som gjør det enkelt for deg som arrangerer og tar inn artister, konferansierer, foredragsholdere, etc.

Ta kontakt med oss for gode løsninger.
-Vi har lokalene og maten!

«USUS har arrangert den årlige nasjonale konferansen Norwegian Digital Travel Conference på Q42 siden 2017. Vi har bare godord å si om samarbeidet. Her er det et team som er fleksibelt og serviceinnstilt og som står på for at arrangementet skal bli vellykket. Spesielt vil vi fremheve det tekniske teamet. De har stålkontroll på alt som skal skje på scenen og viser i tillegg både stor kreativitet og entusiasme for det lille ekstra og en behagelig ro under avviklingen av selve arrangementet.»
Bodil Sandøy Tveitan, Digital rådgiver USUS / organisator Norwegian Digital Travel Conference


«Tusen takk for flotte dager hos dere med 450 dansere fra Spinn Dansestudio! Vi er utrolig fornøyd med måten dere har tatt imot oss på. Deres positivitet og løsningsorienterte innstilling blir lagt merke til. Takk for oss, vi kommer gjerne tilbake igjen!» 
Marthe Westgaard, leder Spinn Dansestudio


«Vi hadde en flott opplevelse i Q42 under vårt skoleball. Vi fikk god service og knallbra tilrettelegging! Det anbefales virkelig å arrangere her! Q42 er stedet.»
Nicolai Østeby, 10. klassing Lindebøskauen Skole

Minglemat til konferansen?

Prøv våre populære tapassnitter!

Se våre lokaler

Konferanse i stor eller liten skala? Konsert i øverste klasse? Møte? Kurs? Seminar? Undervisning? Messe? Hva med selskap?

Festmat i hverdagen!


Kristiansand Kongressenter tilbyr festmat i hverdagen, med alt fra enkle forfriskninger til store selskapsmenyer. Ta kontakt med oss for å få en tilpasset meny til din konferanse, konsert, møte, seminar, kurs, utstilling, messe, selskap eller bankett.

Les mer

Mat og drikke i Q42

Vi tilrettelegger mat og drikke akkurat slik du måtte ønske til ditt arrangement, enten det er smørbrød til styremøtet, tapas til konfirmasjonen, lunch og minglemat til konferansen eller middag til flere hundre gjester. Ta kontakt med oss i dag og les litt om våre matkonsept her:

Hotel Q42


Sjekk inn på Hotel Q42. Vi tilbyr 11 store lekre hotellrom og flere av rommene har balkong. Her sover du godt eller du kan trekke deg unna for ro og planlegging eller oppbevare utstyr og bagasje.

Les mer

Mer informasjon om Q42

Det finnes ingen dumme spørsmål...

 

Hva skjer i Q42? Hva slags arrangementer kan bookes i Kristiansand Kongressenter? Hva koster det? Hvilke parkeringsmuligheter finnes i nærheten?

Det er mange spørsmål og vi vil hjelpe så godt vi kan!

Les mer

Meny

Q42

-et godt sted å være!

Ta kontakt for gode løsninger!