Leie konsertlokaler i Kristiansand Kongressenter Q42?

Visste du at Kristiansand Kongressenter tilbyr deg en lyd-, lys og bildeopplevelse i øverste klasse? Tekniske løsninger er av høyeste nivå i markedet. Ditt arrangement har uante muligheter og våre dedikerte teknikere kommer med innovative og spektakulære løsninger.

Vi tilbyr hele 1315 sitteplasser og 1800 ståplasser i Hovedsal, og 200 sitteplasser i Bisal. Kristiansand Kongressenter tilbyr høy teknisk kvalitet på alt utstyr, med lys- og lydanlegg som tilfredsstiller alle bransjekrav. Vi skreddersyr din konsert med tekniske løsninger, TV-produksjon, live-streaming, påmelding, webløsninger, grafisk materiell, profilartikler, servering backstage, med mer.

Kristiansand Kongressenter tilbyr mat i øverste klasse, topp kvalitet på teknisk utstyr, vennlige og kompetente verter og høy profesjonalitet gjennom hele ditt arrangement. Vi tilrettelegger din konsert i våre konsertlokaler.

Din konsert i Kristiansand Kongressenter Q42?

Meny

Det finnes ingen dumme spørsmål...


Hva finnes i Q42? Hvordan er lokalene? Hvordan er det med servering av mat og drikke? Hva slags arrangement kan bookes i Kristiansand Kongressenter? Hva koster det?

Det er mange spørsmål og vi vil hjelpe deg så godt vi kan!

Les mer

Ta kontakt for gode løsninger!