Kaffebaren i Q42

Kaffebaren i Q42 - mer enn bare kaffe!

Kristiansand Kongressenter AS er for tiden inne i en omorganisering av driften for å få til en bedre lønnsomhet i totalen.

Serveringen er et av de områdene som ikke har gitt en forsvarlig inntjening, og vi har derfor valgt å avvikle servering som en intern leveranse fra og med 01.01.2020.

Vi vil imidlertid fortsatt levere servering til alle arrangementer, samt frokost til alle våre hotellgjester, men da i nært samarbeid med ekstern leverandør.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle våre kunder skal bli like godt betjent som tidligere og ser fram til et fortsatt godt og utviklende samarbeid framover.

Har du spørsmål?

Tlf: 380 44 000 (man-fred kl. 09.00-15.00)
Mail: post@q42.no

Åpningstider frem til og med 01.01.2020:
Mandag – Fredag kl. 07.15 – 17
Lørdag – søndag kl. 08 – 16
Utvidet åpningstid under enkelte arrangement i Q42

Egenimportert kaffe fra Peru - du bidrar til rettferdig handel!

Visste du at Kaffebaren i Q42 har rettferdig kaffe fra Peru?
Det er Con Amor AS som importerer kaffen og handelen foregår i samarbeid med Highland Coffee i La Merced i Peru. Fabrikken har ca. 40 ansatte og mottar sine råvarer fra over 2000 småbønder i lokalområdet. Fabrikken driver rettferdig handel. Sørlandets Kaffebrenneri står for brenning og foredling av råvarene som kommer direkte fra kaffeplantasjene. For hver solgte kilo kaffe, går 10 kroner tilbake til prosjektene i Chanchamayo-provinsen i Peru. Det betyr at distriktet støttes både ved innkjøp og salg av kaffe. Kos deg med kaffen i Kaffebaren i Q42 og vit at du bidrar!
Con Amor – bønner som forandrer!

Mer mat i Q42

Hold deg oppdatert!
Følg Kaffebaren i Q42 på Facebook og Instagram.

Meny

Lyst å dra på konsert? Trenger du lokaler? Hva med hotellrom?

 

 

Ditt arrangement i Q42?