Hvordan ønsker du at ditt arrangement skal være?

Kristiansand Kongressenters tilbyr ulike tilleggstjenester til alle typer arrangement. Sammen med deg lager vi rammen for hvordan du ønsker at ditt arrangement skal være, uansett om det er en stor kongress eller et lite møte, et stort bryllup eller en liten 30 års dag.

Vi tilrettelegger og skreddersyr ditt arrangement med deltagerhåndtering, små og store tekniske løsninger, TV- og radioproduksjon, live-streaming, tolketjeneste, webløsning, markedsføring, grafisk materiell, profilartikler, borddekorasjoner og scenedekor, for å nevne noe. Vi inviterer deg til å tenke sammen med oss, slik at vi sammen finner de løsninger som passer.

Kristiansand Kongressenter samarbeider tett med flere underleverandører for å kunne gi deg det beste tilbudet, og ikke minst den beste opplevelsen. Innovative eller tradisjonelle løsninger, vi avtaler alltid pris i forkant, slik at løsningene blir tilpasset din kostnadsramme. Alle tilleggstjenester avklares i god tid i forkant.

Kontakt oss gjerne for spørsmål. Sammen finner vi de gode løsningene.

Sjekkliste og tilleggstjenester

Våre lokaler

Det finnes ingen dumme spørsmål...


Hva skjer i Q42? Hva slags arrangementer kan bookes i Kristiansand Kongressenter? Hva koster det? Hvilke parkeringsmuligheter finnes i nærheten?

Det er mange spørsmål og vi vil hjelpe så godt vi kan!

Les mer

Meny

Lyst å dra på konsert? Trenger du lokale? Hva med mat & drikke? Overnatting?

Ta kontakt for gode løsninger!