Trivselsenteret

Velkommen til Trivselsenteret

I andre etasje i Q42 finner du Trivselsenteret. Trivselsenteret tilbyr unike servicetilbud til beboerne i Q42, hvor man blant annet kan møtes til en koselig kopp kaffe, hygge i takhagen og åpne arrangerte samlinger. Som beboer vil du også få tilgang til trening og aktiviteter og gode måltid i hyggelig fellesskap.
For deg som ikke bor i Q42 har du mulighet til å skaffe deg sosiale tilbud gjennom «Trivselspakker». Ta gjerne direkte kontakt med Bodil Valvik i Trivselsenteret for mer informasjon.

Trivsel, trygghet og felleskap
«Vårt mål er å bygge hjem med verdiene trivsel, trygghet og felleskap. Vi ønsker å sette omsorg og gode tilbud satt i system. Vi tenker langsiktig samtidig som vi ønsker at du skal nyte øyeblikkene i smakfulle og gjennomtenkte løsninger. Det skal være enkelt for deg å bo hjemme. Vi vil derfor også tilrettelegge for de praktiske gjøremål. Som beboer skal du få tilbud om den praktiske hjelpen du ønsker», uttaler leder av Trivselssenteret, Bodil Valvik.

Velkommen til Trivselsenteret i Q42 – vi gleder oss til å møte deg!

 

Våre tilbud til deg

Festmat i hverdagen!

 

Q42 tilbyr festmat i hverdagen med fantastiske matopplevelser og serveringsmuligheter i Q42. Her serveres alt fra enkle forfriskninger til store selskapsmenyer. Restauranten tilrettelegger mat og drikke for ditt arrangement, uansett om det er konferanse, konsert, møte, seminar, kurs, utstilling, messe, selskap eller bankett.

Les mer

Mat & drikke i Q42

Hver fredag er vaffelfredag!

Meny

Vil du på konsert? Trenger du å leie lokaler til selskap? Middag levert på døren? Får du besøk av familie og venner – Q42 tilbyr 11 store hotellrom!

Ta kontakt med Trivselsenteret