Trivselspakker

Trivselspakker

Trivselsenteret tilbyr ulike Trivselspakker. Dette gjelder både for deg som bor i Q42 og for deg som ønsker å benytte deg av Trivselsenterets mange tilbud. Som beboer i Q42 følger Trivselspakkens grunnpakke med.

Trivselsgrunnpakken innheholder:

  • Servicetorg og resepsjon
  • Trivsels- og helsesamtale
  • Trivselsstue
  • Treningsenter
  • Organisering og invitasjoner til aktiviteter, konserter, felles bespisning, mm.
  • Dagens aviser i Trivselsstua med kaffe handlet rettferdig fra Peru

Informasjon om andre Trivselspakker kommer.

Trivselsenteret – trivsel, trygghet og fellesskap

TRIVSELSGRUNNPAKKEN INNEHOLDER

SERVICETORG OG RESEPSJON
Her kan du henvende deg med spørsmål og bestille tjenester. Du kan booke gjestehotellrom hvis du får besøk eller leie selskapslokale til jubileer, familiesammenkomster, bursdager, mm. Resepsjonen vil være åpen i gitte tidspunkt. Utover høsten 2016 vil vi ha mer informasjon om åpningstider, priser, mm.

TRIVSELS- OG HELSESAMTALE
Alle beboere mottar tilbud om en velkomstsamtale med en av rådgiverne i Trivselsenteret. Her kan du kan selv bestemme hva du ønsker å fortelle hva du ønsker av tjenester og tilbud. All informasjon er underlagt loven om taushetsplikt. Du kan få starthjelp til å løse nåværende og fremtidige helsebehov. Alle beboere inviteres til en årlig oppfølgingssamtale, hvor det er fokus på fungerende helse- og omsorgstjenester.

ORGANISERING OG INVITASJONER TIL AKTIVITETER
Trivselsenteret ønsker å tilrettelegge for aktiviteter basert på etterspørsel fra de som bor i huset. Det kan være gratis aktiviteter satt i system (f.eks. turgrupper, beboer hjelper beboer og lesesirkel) eller aktiviteter som du betaler for når du deltar (f.eks. konserter og dagsturer med buss).

FELLES BESPISNING
I Q42 er det festmat i hverdagen! Velsmakende måltider serveres til frokost, lunch og middag i Restaurant Q42. I Trivselsenteret vil du få tilbud om fellesmåltider og det blir en fin arena for deg som ønsker å møte naboer over et godt måltid. Trivselsenteret har egne åpningstider. Mer informasjon kommer.

TRIVSELSSTUE
Inne i Trivselsenteret finner du en hyggelig stue hvor du kan slå av en prat med gode naboer eller bare nyte roen med en kopp kaffe og dagens aviser. Herfra kan du gå rett ut til takhagen.

TRENINGSSENTER TILPASSET VOKSNE
Som beboer i Q42 har du fri adgang til et lite treningssenter utstyrt med apparater spesielt tilpasset øvelser som er gode for voksne. Utstyret er valgt ut av fysioterapeuter med spesiell kompetanse på forebyggende og rehabiliterende trening. Alle som ønsker vil få veiledning ved første treningsstime, slik at treningen blir tilpasset ditt behov.

 

Bli med oss på lunch i Restaurant Q42

Les mer om Trivselsenteret her:

Nydelige smørbrød fra Kaffebaren i Q42

Meny

Lurer du på hva som skjer i Q42? Kan du leie lokaler hos oss for ditt selskap? Hva med å la venner og familie få oppleve overnatting på Hotel Q42? Les mer her.

Q42 -et godt sted å være!

Trivselsenteret